Brošure s detaljnim opisom usluga

Usluge koje nudimo i osoblje koje ih pruža održavaju kretanje Vašeg poslovanja u ispravnom smjeru.

Usluge koje nudimo i osoblje koje ih pruža održavaju kretanje Vašeg poslovanja u ispravnom smjeru.

Današnje poslovno okružje puno je izazova, a proračuni za IT ograničeni – čak i kad su rokovi za izbacivanje proizvoda na tržište vrlo zahtjevni. Od Vas se traži da s manje IT resursa ostvarite više, što znači da morate tražiti više i od svojih ulaganja u informatiku, svoje infrastrukture i svojih informatičkih partnera. Upravo zato HP daje više. Kada zahtijevate veću pouzdanost i agilnost te bolji povrat sredstava uloženih u informatiku, HP je tu za Vas.

HP-ove usluge implementacije omogućuju Vam da se usredotočite na posao.

HP-ove usluge implementacije posebno su osmišljene za pomoć i podršku u upravljanju i implementiranju IT opreme, tako da se možete usredotočiti na svoje poslovanje. Naša stručnost u održavanju obuhvaća instalaciju, implementaciju, složene praktične izvedbe i migraciju.

Te smo usluge implementacije osmislili tako da štedimo Vaše vrijeme ubrzavajući postupak instalacije. One smanjuju i broj prekida u radu te nadopunjuju Vašu bazu znanja i resurse za podršku sustava. Za daljnje oslobađanje Vaših resursa i povećanje agilnosti, stručnjaci HP-ove službe korisničke podrške mogu Vam pomoći u mjerenju i smanjivanju ukupnih troškova posjedovanja te smanjivanju složenosti okružja.

Opis usluga:

...i još mnoge druge usluge.