Brošure s detaljnim opisom usluga

Usluge koje nudimo i osoblje koje ih pruža održavaju kretanje Vašeg poslovanja u ispravnom smjeru.

Usluge koje nudimo i osoblje koje ih pruža održavaju kretanje Vašeg poslovanja u ispravnom smjeru.

Današnje poslovno okružje puno je izazova, a proracuni za IT ograniceni – cak i kad su rokovi za izbacivanje proizvoda na tržište vrlo zahtjevni. Od Vas se traži da s manje IT resursa ostvarite više, što znaci da morate tražiti više i od svojih ulaganja u informatiku, svoje infrastrukture i svojih informatickih partnera. Upravo zato HP daje više. Kada zahtijevate vecu pouzdanost i agilnost te bolji povrat sredstava uloženih u informatiku, HP je tu za Vas.

HP-ove usluge implementacije omogucuju Vam da se usredotocite na posao.

HP-ove usluge implementacije posebno su osmišljene za pomoc i podršku u upravljanju i implementiranju IT opreme, tako da se možete usredotociti na svoje poslovanje. Naša strucnost u održavanju obuhvaca instalaciju, implementaciju, složene prakticne izvedbe i migraciju.

Te smo usluge implementacije osmislili tako da štedimo Vaše vrijeme ubrzavajuci postupak instalacije. One smanjuju i broj prekida u radu te nadopunjuju Vašu bazu znanja i resurse za podršku sustava. Za daljnje oslobadanje Vaših resursa i povecanje agilnosti, strucnjaci HP-ove službe korisnicke podrške mogu Vam pomoci u mjerenju i smanjivanju ukupnih troškova posjedovanja te smanjivanju složenosti okružja.

Opis usluga:

...i još mnoge druge usluge.